O mně
Činnost soukromého hygienika provozuji již 9. rokem a působím po celé České Republice. Zabývám se provozy jakou jsou: restaurační zařízení, cukrárny, kavárny, bistra, snack bary, školská zařízení, ale i potravinářské výrobny či ubytovací zařízení (hotely, penziony).
Nadpis bloku.
O mně
Činnost soukromého hygienika provozuji již 9. rokem. Vystudovala jsem VŠ technologickou na UTB ve Zlíně a vždy mě něco táhlo směrem ke gastronomii. Jsem milovníkem dobrého jídla, a proto má cesta vedla právě k potravinářství.
Hygienické legislativní požadavky jsou v dnešní době pro provozovatele restaurací a podobných stravovacích provozů oříškem, proto jim pomáhám vše objasnit, usnadnit a zjednodušit.
Váš provoz po hygienické stránce zkontroluji, upozorním na možné nedostatky, prakticky proškolím zaměstnance z hygienického minima.
Dle potřeby zpracuji na míru dokumentaci HACCP tak, aby byla k užitku a personál s ní uměl pracovat. Dále zajistím provozní, sanitační či ubytovací řády.
Jednoduše vám poradím a pomohu.
V mém pracovním životě jsou velmi důležité vztahy, proto svou práci stavím na doporučení a o své klienty se starám nepřetržitě po celý rok.
![](/media/images/2024/04/24/662915f029f67721969930.jpeg)
Spokojený klient je pro mě prioritou
Ať se děje, co se děje.
Jak postupuji se svými klienty ve třech krocích
Náhled provozu
Náhled provozu a zpracování analýzy systému kritických kontrolních bodů HACCP na míru.
Školení personálu
Proškolení personálu z hygienického minima a zavedení jednotlivých procesů výroby do praxe.
Kontrolní audit
Kontrolní audit, jako ověřovací postup funkčnosti jednotlivých procesů výroby, které byly nastaveny v příručce HACCP.
Ráda Vám poradím
Hygiena nemusí být Váš gastronomický strašák. Netřeba se bát, jde to i s lehkostí.
![](/media/images/2024/04/24/6629642c6ba23380504663.png)