Služby | Soukromý Hygienik - Ing. Veronika Večeřová

Služby

Garantuji Vám vysokou kvalitu mých nabízených služeb.

SOUKROMÝ HYGIENIK - ING. VERONIKA VEČEŘOVÁ

Poradím Vám v oblasti hygieny na míru Vašemu provozu

V potravinářském oboru se pohybuji více jak 9 let a za tuto dobu jsem spolupracovala s různými typy provozoven, jako jsou restaurační zařízení, cukrárny, kavárny, bistra, snack bary, školská zařízení, ale i potravinářské výrobny či ubytovací zařízení (hotely, penziony).


Zpracuji a implementuji systém HACCP přímo na míru Vašeho provozu. Dále u Vás provedu interní audit, zpracuji sanitační řád a zavedu správné postupy hygienické a výrobní praxe na pracovišti Vám i Vašim zaměstnancům. 


Taktéž Váš personál proškolím z hygienického minima a budu Vaší oporou při řešení jakýchkoliv otázek spojených s hygienou a bezpečností potravin.

Proč se mnou

Spolupracovat?

Usnadňuji Vám život - poskytováním hygienického servisu a hygienické péče ve Vaší provozovně


Jsem všude - jsem schopná Vám nabídnout mé služby v rámci celé ČR. Flexibilita a rychlost je mou doménou.


PORADENSTVÍ V OBLASTI HYGIENY PRO PROVOZOVATELE

- restaurací, vývařoven, výdejen, hotelů, penzionů

- školských zařízení

- bufetů, kantýn, bister, kaváren, cukráren, apod.

- potravinářských výroben a prodejen

- stánkového prodeje

DOKUMENTACE HACCP

(analýza rizik a systém kritických bodů) Zpracování dokumentace a pomoc při evidenci a sestavování kritických bodů

PROVOZNÍ A SANITAČNÍ ŘÁDY

PŘ (vnitřní norma pro zajištění běhu provozovny) a SŘ stravovacího úseku (principy sanitace – čištění a dezinfekce)

UBYTOVACÍ ŘÁDY

Zpracování ubytovacích řádů pro penziony, hotely, ubytovny, rekreační areály, apod.

ŠKOLENÍ PROVOZNÍHO PERSONÁLU

Předmětem školení je metodika sanitace a správné manipulace s čisticími a dezinfekčními prostředky, správného postupu ředění chemikálií, základů osobní a provozní hygieny.

INTERNÍ AUDITY

Provádění vnitřních auditů provozovny a ověření funkčnosti systému HACCP

PREVENTIVNÍ NÁHLEDY PROVOZOVEN

Celkový náhled stravovacího provozu (zázemí, sklady, kuchyně), zhodnocení případných nedostatků, navržení nápravného řešení, úpravy dispozičního řešení provozovny, apod. Součástí náhledu je zpracování písemné zprávy.

ŠKOLENÍ HYGIENICKÉHO MINIMA

Předmětem školení jsou témata týkající se kodexu hygienických pravidel, základů osobní a provozní hygieny, správné výrobní a hygienické praxe, alimentárních onemocnění, zásad systému HACCP a sanitace.

PROVOZNÍ ŘÁDY SLUŽEB EPIDEMIOLOGICKY ZÁVAŽNÝCH

Zpracování provozních řádů pro wellness centra, masáže, sauny, pivní lázně, kadeřnictví, nehtovou modeláž, kosmetiku, solární studia a další…

RÁDA VÁM PORADÍM

Hygiena nemusí být Váš gastronomický strašák. Netřeba se bát, jde to i s lehkostí.